Nederlands
Français
Bestellen
Bestellen
Tinnitus

Tinnitis oftewel oorsuizen is een steeds vaker voorkomende klacht. Het geluid van tinnitis verschilt per persoon en varieert van een suis, brom, piep tot een rinkelende bel. De exacte oorzaken weet men niet te achterhalen, maar wel is bekend dat er veel factoren van invloed zijn op het ontstaan van tinnitis.

Hoge bloeddruk, hoge suikerspiegel, alcohol, circulatiestoornissen, whiplash, hersenschudding, kaakproblematiek, eerder doorlopen oorontstekingen, nekblokkades, allergieën, stress, bijwerking van medicatie, uitdroging en virusinfecties. Het is een optelsom van potentiële triggers tot het ontwikkelen van tinnitus.

Electromagnetische straling
Minder bekend en besproken zijn de invloeden van electromagnetische straling op het gehoor. En dat terwijl we in een tijd leven waarin het gebruik van smartphones, laptops en tablets een enorme vlucht heeft genomen. Tegelijkertijd zien we een opvallende groei in het aantal mensen met tinnitisklachten.

Ook de aarde en de lucht zijn van nature onderhevig aan wisselende electromagnetische velden. Het kan voor het gevoelige gehoororgaan moeilijk zijn om zich aan te passen aan deze nieuwe velden. Tinnitus zou daar een gevolg van kunnen zijn.

Dunne darm
Tinnitus staat bekend als een klacht die nauwelijks te behandelen is. Toch krijgt deze aandoening geen kans wanneer de energie van de dunne darm goed is. De dunne darmmeridiaan zorgt naast het assimileren van voedsel ook voor een evenwichtige psyche.

Een goed functionerende dunne darmmeridiaan zorgt ervoor dat je goed naar je innerlijke stem blijft luisteren. In een maatschappij vol vooroordelen, verwachtingspatronen, drukte en chaos wordt er energie onttrokken aan de dunne darmmeridiaan.

Energie en frequenties
Hoe kan deze aandoening, die vaak grote onzekerheid veroorzaakt, positief worden beïnvloed? Als je in staat bent om de kern van de ontstane klacht te raken, is er een goede kans op doorbreking van dit patroon. Met energie en frequenties, zoals magneetveld therapie en Micro elementen No 34 Breaktrough, kan de onderliggende oorzaak van tinnitus aangepakt worden. Onbewuste angsten worden blootgelegd.


Bestel Cell Essentials hier !
Vorige bericht:
Volgende bericht:
Voor verdiepende kennis en liefdevolle inspiratie, 

volg onze nieuwsbrief:
Vul hieronder jouw gegevens in:
Statement: de producten van REALIGN zijn goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en sport onder nummer: VGP/VC 3000455
REALIGN
De Doorgang 2
5473 HZ Heeswijk-Dinther
Email: info@realign.today
Telefoon: +31 (0)413 29 44 75
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram