Nederlands
Français
Bestellen
Bestellen
Partner in crime bij Lyme

Bij de ziekte van Lyme wordt vaak gedacht dat de teek de enige boosdoener is. Deze infectieziekte, die veroorzaakt wordt door een Borrelia bacterie, kan ook overgedragen worden door insecten zoals muggen, vliegen, luizen en vlooien. Om deze ziekte te kunnen behandelen is het essentieel om te weten welke weg de ziekteverwekker bewandeld heeft. En, wie is zijn “partner in crime”?

Diagnose is complex
De diagnose van de ziekte van Lyme is complex. Dit heeft te maken met de enorme variëteit en verschil in intensiteit van de symptomen. Diagnosemethodieken schieten helaas vaak tekort bij het stellen van de juiste diagnose. Ondanks dat de ziekte via het bloed verspreid wordt, is deze niet altijd zichtbaar in het bloed.

Klachten en symptomen
Klachten en symptomen verschillen per persoon, maar het meest kenmerkend zijn de ontstekingsreacties van het zenuwstelsel. In eerste instantie worden de perifere zenuwen aangetast en later ook het centraal zenuwstelsel. Wanneer de ziekte dieper doordringt worden ook de hersenen en het ruggenmerg aangevallen. Hiermee is Lyme een Multi Systeem Aandoening, die levensbedreigend kan zijn.

Partner in crime ontmaskeren
Waar vaak niet naar gekeken wordt bij de behandeling van Lyme, is dat een Borrelia bacterie altijd gebruik maakt van een gastheer, zoals een parasiet of een virus. Een Borrelia bacterie bepaalt samen met deze “partner in crime” het uitgebreide en complexe beeld van Lyme. Voor een effectieve behandeling van Lyme is het zaak om deze “partner in crime” te ontmaskeren!

Om werkelijk grip op Lyme te kunnen krijgen is het ook essentieel om te weten welke weg de ziekteverwekker bewandeld heeft. Waar heeft kunnen ontwikkelen.

Behandeling met No 35 Live
Bij Lyme is sprake van een goedaardige celwoekering, met helaas negatieve bijwerkingen. Het Micro element No 35 Live levert een positieve bijdrage aan dit proces. Het pakt het diepere verhaal achter Lyme aan, angst voor het leven. No 35 Live helpt je om je levenslessen onbevreesd tegemoet te treden.

Neem voor meer informatie gerust contact met ons op: www.realign.today


Bestel Cell Essentials hier !
Vorige bericht:
Volgende bericht:
Voor verdiepende kennis en liefdevolle inspiratie, 

volg onze nieuwsbrief:
Vul hieronder jouw gegevens in:
Statement: de producten van REALIGN zijn goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en sport onder nummer: VGP/VC 3000455
REALIGN
De Doorgang 2
5473 HZ Heeswijk-Dinther
Email: info@realign.today
Telefoon: +31 (0)413 29 44 75
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram