Nederlands
Français
Bestellen
Bestellen
Celcodes doorgronden

Klachtenpatronen worden complexer
Er is momenteel veel gaande in de energievelden op aarde. Voor steeds meer mensen is dit voelbaar. Deze verschuivingen worden o.a. tastbaar door opvallende klimatologische veranderingen. En ook op sociaal maatschappelijk vlak is de verandering in frequentie duidelijk. Misstanden en machtsmisbruik binnen de maatschappij komen naar de oppervlakte en worden zichtbaar.

Wij kunnen deze verschuivingen energetisch, maar ook fysiek ervaren. Klachtenpatronen worden complexer! Je ziet niet alleen specifieke klachten, zoals momenteel veel rug- en nekklachten, maar ook ontregeling van complete systemen in het lichaam.

Micro elementen bepalend bij functioneren cellen 
Deze systemen worden gestuurd door onze cellen. Elke cel heeft zijn unieke code (te vergelijken met een streepjescode/barcode). Dit is niet de DNA code, maar de codes van de verschillende celonderdelen, zoals de energiefabriekjes (mitochondriën) en eiwitfabriekjes (ribosomen, RNA).

Het functioneren van onze cellen wordt grotendeels bepaald door micro elementen. Op aarde, in de lucht en de kosmos zijn veel metaaldeeltjes en niet-metaaldeeltjes te vinden. Deze micro elementen zijn verantwoordelijk voor de codering van onze cellen. Ziekte heeft altijd te maken met een storing in de codering van de cel, hetzij aangeboren, hetzij verworven.

* De micro elementen zijn gerangschikt in de tabel van Medeleev

Doorgronden van celcodes
Klachten vanuit het orgaansysteem, hormonaalsysteem, immuunsysteem en het zenuwstelsel kun je dus uiteindelijk terug herleiden naar afwijkende celcodes. Het doorgronden en beïnvloeden van deze celcodes is essentieel bij een werkelijk herstel van ziekte of een aandoening. Een juiste benadering van ziekte en gezondheid is dan ook niet alleen afhankelijk van medische kennis, maar steeds meer van de kennis en kunde uit de Quantumfysica.

Wil je meer weten over de werking van de micro elementen, neem gerust contact met ons op! email: info@realign.today/tel: 0413-294475


Bestel Cell Essentials hier !
Voor verdiepende kennis en liefdevolle inspiratie, 

volg onze nieuwsbrief:
Vul hieronder jouw gegevens in:
Statement: de producten van REALIGN zijn goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en sport onder nummer: VGP/VC 3000455
REALIGN
De Doorgang 2
5473 HZ Heeswijk-Dinther
Email: info@realign.today
Telefoon: +31 (0)413 29 44 75
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram