Nederlands
Français
Bestellen
Bestellen
Versterken lichtdeeltjes in cellen als medicijn

Alles in het universum communiceert met elkaar via trillingen. Alles wat leeft en niet leeft, heeft een eigen trilling. Ons lichaam, onze cellen, organen maar ook onze gedachten en emoties bestaan allemaal uit energie met een eigen trillingsgetal. Al die elementen bij elkaar bepalen je persoonlijke trillingsfrequentie. Hoe hoger jouw trillingsfrequentie, hoe minder vatbaar je bent voor ziekte.

Onze cellen bevatten lichtdeeltjes (fotonen). Deze lichtdeeltjes regenereren ons lichaam en houden ons op een natuurlijke manier gezond. Zij dragen een hoge trillingsfrequentie met zich mee. Als je ziek bent dimmen deze lichtdeeltjes als het ware, waardoor de trillingsfrequentie omlaag gaat.

Emoties, gevoelens en gedachten die laag trillen zoals angst, schuldgevoel, stress en negatieve gedachten verminderen de lichtintensiteit. Hierdoor heeft ziekte vrij spel. Wat gebeurt er als je weer aansluiting vindt op zaken die hoog trillen, zoals plezier maken, dankbaar zijn en wandelen in de natuur?

Er wordt dan meer licht geabsorbeerd door onze cellen. En door de verfijnde structuur en frequentie van het licht lossen zaken met een lagere frequentie vaak vanzelf op. Ziekteverwekkers krijgen dan maar weinig kans om ziektes te veroorzaken.

Noodzaak van ziekte
Soms kan ziekte noodzakelijk zijn, juist om een stap te zetten en/of een patroon te doorbreken. Vaak gebeurt dit op momenten dat je lager in je energie zit, bijvoorbeeld als gevolg van een vervelende en/of traumatische gebeurtenis. Met het opruimen van ziekte en (oud) trauma creëer je ruimte om je trillingsfrequentie verder te verhogen.

Onze producten geven het zetje dat nodig is om je vermogen tot zelfherstel te activeren of te optimaliseren. Verstoringen die een ziektebeeld geven worden hierbij niet onderdrukt, maar in goede banen geleid. Er vindt reactivatie van de natuurlijke celprocessen plaats, waarbij ook de kwantiteit en kwaliteit van de lichtdeeltjes zullen toenemen.

De frequencies uit de serie IAM frequencies worden voor jou persoonlijk, in afstemming op het hoogste niveau van bewustzijn, gemaakt. We zijn benieuwd wat je ervan vindt en wat je erbij voelt!


Bestel Cell Essentials hier !
Voor verdiepende kennis en liefdevolle inspiratie, 

volg onze nieuwsbrief:
Vul hieronder jouw gegevens in:
Statement: de producten van REALIGN zijn goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en sport onder nummer: VGP/VC 3000455
REALIGN
De Doorgang 2
5473 HZ Heeswijk-Dinther
Email: info@realign.today
Telefoon: +31 (0)413 29 44 75
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram