Nederlands
Français
Bestellen
Bestellen
Bewustzijnsproducten REALIGN, ervaringen in de praktijk

Elke cel in ons lichaam is een uniek levend wezen. Het bijzondere van de REALIGN producten is dat ze, na inname, onderdeel vormen van dit levende wezen. Daarmee kan er daadwerkelijk vorm en richting gegeven worden. De cellen worden van de juiste informatie voorzien, waardoor een proces van zelfherstel op gang komt. Wanneer je de natuurlijke codes reactiveert kom je automatisch bij het leven zoals het bedoeld is.

Heb je affiniteit met een holistische en natuurlijke manier van genezen? Misschien werk je zelf als therapeut, coach, healer of natuurarts. Of je bent benieuwd wat onze natuurzuivere producten voor jou persoonlijk kunnen betekenen.

Om je een indruk te geven van de krachtige werking van de REALIGN producten beschrijven we een aantal ervaringen uit de praktijk.

~Ervaring~ 
Een meisje (5 jaar) wil niet in haar eigen bedje slapen en is al 6 maanden angstig. Ze kruipt steeds bij haar ouders in bed. Na onderzoek bleek er sprake te zijn van angsten en onzekerheden waarbij ook sprake was van entiteiten in de ruimte.

Advies gegeven om een groter bed te geven. Dit gaf wel wat verbetering, maar nog niet voldoende. Aansluitend Micro Elementen N° 277 4kids voorgeschreven, 3 x daags 5 druppels.

Binnen 2 dagen sliep ze goed door. Na 2 weken was dit nog steeds het geval. Het meisje geeft nu zelf aan of en wanneer ze de druppels nog nodig heeft.

~Ervaring~ 
Een man (24 jaar) heeft al jaren last van vermoeidheid en vage spierklachten, m.n. in de benen na inspanning. Uit onderzoek bleek dat er een spierstofwisselingsprobleem was ontstaan t.g.v. de DKTP-vaccinatie, waarbij de polio het klachtenpatroon had veroorzaakt.

Naast behandeling van de lever is Micro Elementen N° 58 Tears voorgeschreven, 3 x daags 10 druppels. Na 2 weken verbetering van energie en na 3 weken minder stijfheid en gevoeligheid van de spieren. Daarnaast ook opvallend beter herstel na inspanning.

Druppels inmiddels afgebouwd naar 1 x daags 10 druppels. Na 4 weken gestopt en geen restklachten meer.

~Ervaring~ 
Een vrouw (31 jaar) heeft pijnklachten in het gehele lichaam en is gediagnosticeerd met fibromyalgie. Uit onderzoek bleek dat er sprake is van een genetische hormoonproblematiek, m.n. vanuit hypothalamus (aansturing hormonaal systeem vanuit het hoofd).

Advies gegeven om Micro Elementen N° 70 Breaking through te gebruiken, 2 x daags 5 druppels. De klachten zijn met 75% verminderd. Bij poging tot stoppen met de druppels ontstonden toch weer lichte klachten. Om de diepere oorzaak van de hormoonproblematiek te doorgronden Hypnotherapie aangeraden.

Eenvoudig te combineren met eigen werkwijze
Je kunt intuïtief kiezen voor de juiste formule en dosering. Ook kun je een formule uittesten met behulp van onze testset.

Op verzoek komt Jeroen ook graag individueel en op maat advies geven over het gebruik van REALIGN in je praktijk of centrum. Hier zijn geen kosten aan verbonden. Stuur ons in dat geval een mail of neem telefonisch contact met ons op: info@realign.today / +31 (0)413 294475


Bestel Cell Essentials hier !
Voor verdiepende kennis en liefdevolle inspiratie, 

volg onze nieuwsbrief:
Vul hieronder jouw gegevens in:
Statement: de producten van REALIGN zijn goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en sport onder nummer: VGP/VC 3000455
REALIGN
De Doorgang 2
5473 HZ Heeswijk-Dinther
Email: info@realign.today
Telefoon: +31 (0)413 29 44 75
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram