Nederlands
Français
Bestellen
Bestellen
Spiegeling van het tegennatuurlijke

De huidige situatie forceert ons in meer of mindere mate om tegen onze natuur in te leven. Als je daar even bij stilstaat kom je misschien tot de conclusie dat je dit al veel langer deed.

De uitvergroting van het tegennatuurlijke wakkert ons verlangen, om in verbinding te zijn met onze pure, oorspronkelijke natuur flink aan.

Hoewel we vaak geraakt zijn door het pure van een jong kind, de oorspronkelijkheid van een natuurvolk en de vrije natuur, schudt een crisis die ons confronteert met het tegenovergestelde pas werkelijk wakker.

Een groot deel van de geschiedenis vertrouwden we op de natuur en leefden we intuïtief en in het moment. Gedurende 2,5 miljoen jaar leefden we als jager-verzamelaars heel dicht bij de natuur. Pas 10.000 jaar geleden veranderde onze levenswijze. Bijzonder is dat onze genen nog vrijwel identiek zijn aan de genen van onze voorouders.

De Micro elementen van Life Matters reactiveren onze natuurlijke oercodes. In onze formules maken we gebruik van de informatie van alle elementen waaruit onze planeet, ons sterrenstelsel en zonnestelsel gevormd werd. Voorbeelden van deze essentiële elementen zijn: koolstof, silicium, magnesium en koper. Osmosewater fungeert hierbij als informatiedrager.

Micro elementen N° 48 Competencies:
behandeld met Rubidiumconcentraat

versterkt je basis, je diepere zijn (via bekkenbodem en stuitje). Het stimuleert je o.a. bij het verwerken van emoties in plaats van erin te blijven hangen. Koude energie kan in dat geval vrijkomen. Ook geeft het bescherming bij kou van buitenaf.


Bestel Cell Essentials hier !
Voor verdiepende kennis en liefdevolle inspiratie, 

volg onze nieuwsbrief:
Vul hieronder jouw gegevens in:
Statement: de producten van REALIGN zijn goedgekeurd door het Ministerie van Volksgezondheid Welzijn en sport onder nummer: VGP/VC 3000455
REALIGN
De Doorgang 2
5473 HZ Heeswijk-Dinther
Email: info@realign.today
Telefoon: +31 (0)413 29 44 75
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram